Hoppa till innehåll
Hem » Billigaste Tesla

Billigaste Tesla

  • av
Billigaste Tesla

Billigaste Tesla planeras och skall börjas tillverka inom snar framtid. Det har länge varit känt, men ingen har varit helt säkra på när bilen skulle börja produceras. Nu verkar det dock som att det finns konkreta planer.

Billigaste Tesla

Enligt Reuters har Tesla informerat leverantörer om att de planerar att starta massproduktion av ett kompakt fordon under kodnamnet ”Redwood.”
”En bit fram i tiden” Även om Tesla ännu inte officiellt har meddelat något om vad ”Redwood” innebär, tror de flesta experter att det handlar om den budgetvänliga Tesla Model 2, som förväntas kosta strax under 200.000 kronor.

Det är en bil som Elon Musk vid flera tillfällen har gjort kryptiska uttalanden om. Senast i en intervju på YouTube med den kände bilingenjören och experten Sandy Munro, där Tesla-chefen avslöjade mer om planerna för en budgetvänlig Tesla. ”Vi arbetar på en billig elektrisk bil som kommer att produceras i hög volym – och vi är ganska långt fram i det arbetet,” betonade han.

Billigaste Tesla

Under ett besök hos Teslas gigafabrik i Grünheide, Tyskland, i november 2023, informerade Elon Musk de anställda om att Model 2 huvudsakligen skulle produceras där. Senare ändrade han dock sina planer. I en intervju med bil-experten Sandy Munro avslöjade Musk att bilen istället initialt kommer att produceras i USA.

”Vi börjar produktionen i gigafabriken i Texas. Därefter kommer vi att starta i Mexiko, när fabriken där är färdigbyggd. Det borde inte ta lång tid,” sa han då. Inget officiellt har meddelats om den nya Tesla. Flera medier rapporterar att bilen troligen kommer att vara i storlek med Volkswagen ID.3 och ha en räckvidd på ungefär 400 kilometer. Billigaste Tesla

Chargefy Prisgaranti

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din laddboxinstallation!