Hoppa till innehåll
Hem » Billigast laddbox 2024

Billigast laddbox 2024

  • av
billigas laddbox 2024

Billigast laddbox 2024: CTEK:s Njord Go erbjuder en pålitlig och flexibel lösning för elbilsladdning. Denna bärbara laddare är utformad för hög kvalitet och säkerhet, med en kraftfull kapacitet på 11kW. Den är utrustad med en robust 5 meter lång kabel och en CEE-kontakt, vilket garanterar en säker laddningsupplevelse.

Den stora fördelen med Njord Go är dess portabilitet. Detta gör den idealisk för elbilsägare som behöver en praktisk laddningsmöjlighet utan att vara bundna till en fast laddstation. Oavsett om det är på resande fot, vid arbetsplatsen eller hemma, möjliggör Njord Go enkel och effektiv laddning genom att anslutas till ett 3-fasuttag. Detta till ett pris på endast 5 295 kr!

CTEK App

¨CTEK:s Njord Go är en toppmodern, bärbar laddare för elbilar som kombinerar funktionalitet med användarvänlighet. Den ansluts till en specialutvecklad CTEK-app, som ger användarna möjlighet att skräddarsy sin laddningsupplevelse. Genom att ladda ner appen till en smartphone eller surfplatta, kan du enkelt övervaka och kontrollera elbilens laddningsprocess. Appen erbjuder flera användbara funktioner:

  • Starta och stoppa laddning
  • Justera strömstyrka
  • Se detaljer kring laddning
  • Se historisk laddning
  • Inställningar som autostart
  • Schemalägg laddning

Billigast laddbox 2024

billigast laddbox 2024

Njord Go är både enkel och praktisk att använda. Den är utrustad med en fast laddningskabel på 5 meter och en ytterligare elkabel på 1,5 meter, vilket gör det bekvämt att ansluta till ditt fordon. Dess lättviktsdesign på endast 4,5 kg gör den lätt att transportera. Med en tvåårig garantiperiod erbjuder den också en trygghet för användaren.

Portabel laddare för Nordiskt klimat

Denna laddare är särskilt anpassad för att tåla nordiska väderförhållanden, vilket innebär att den klarar av att ladda effektivt även vid extremt låga temperaturer ner till -30 grader och höga temperaturer upp till +50 grader. Denna robusthet är en följd av dess avancerade kylteknik.

För att garantera säkerheten är Njord Go utrustad med en rad säkerhetsfunktioner, inklusive en jordfelsbrytare, inbyggd säkring och detektorer för DC-läckström. Detta gör Njord Go till en idealisk, bärbar laddningslösning för elbilsägare som lever i områden med varierande klimatförhållanden.

Chargefy Prisgaranti

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

billigast laddbox 2024

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din laddboxinstallation.
Billigast laddbox 2024