Hoppa till innehåll
Hem » Världens mest sålda bil 2023

Världens mest sålda bil 2023

  • av
Model y privatleasing

Världens mest sålda bil 2023: Under 2023 slog Tesla Model Y rekord som världens mest sålda bil, en enastående bedrift som markerar en ny era inom bilindustrin. Denna elektriska bilmodell har inte bara toppat försäljningslistorna i Sverige, där den blev det mest populära valet bland konsumenter förra året, utan även i hela Europa.

Teslas senaste årsrapport avslöjade imponerande siffror: över 1,2 miljoner Model Y såldes globalt under 2023. Denna framgångsrika försäljning representerar en betydande milstolpe för elbilssektorn. Rapporten understryker hur elbilar, som en gång betraktades som ekonomiskt tveksamma, nu dominerar marknaden. Med Model Y:s framgångsrika år kan Tesla stoltsera med att ha producerat det mest sålda fordonet på planeten under 2023, vilket visar på en accelererad omställning till eldrivna fordon.

Chargefy Prisgaranti

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din laddboxinstallation!

När kommer nya Tesla Model Y

Världens mest sålda bil 2023