Hoppa till innehåll
Hem » Zaptec Solceller

Zaptec Solceller

  • av
zaptec solceller

Är Zaptec Go kompatibel med solceller? Korta svaret är JA
Zaptec Go är utformad för att möta moderna elbilsägares behov med sin kompakta storlek och kraftfulla prestanda. Den kan leverera upp till 11 kW laddeffekt, vilket motsvarar cirka 5 mils laddning per timme, och kan uppgraderas till 22 kW för snabbare laddning om så önskas. Den ständiga uppkopplingen via WiFi och 4G säkerställer att användarna alltid har tillgång till de senaste uppdateringarna och funktionerna, inklusive schemaläggning av laddning och övervakning av energiförbrukningen.

Zaptec Solceller och Lastbalansering

För dem som har eller överväger solceller erbjuder Zaptec Go en unik möjlighet att integrera dessa system. Med ”Lastbalansering för solceller” kan Zaptec Go anpassas för att korrekt mäta solcellsproduktionen, vilket säkerställer att elbilen laddas effektivt medan solen skiner, utan att förbruka mer el än nödvändigt. Denna integration möjliggör en mer hållbar och kostnadseffektiv användning av solenergi för elbilsladdning. Utforska våra villapaket!

Fördelar med Lastbalansering

Lastbalansering är en kritisk funktion som förhindrar att huvudsäkringen löser ut när flera elkrävande enheter används samtidigt i hemmet. Med Zaptec Go’s lastbalansering prioriteras husets andra behov framför bilens laddning, vilket säkerställer att elsystemet inte överbelastas. För hus med solceller optimerar lastbalanseringen användningen av producerad solenergi för att ladda elbilen, vilket ökar energieffektiviteten och minskar elräkningen.

Säker och Bekväm Laddning

zaptec solceller

Zaptec Go är en av de säkraste laddboxarna på marknaden, certifierad enligt högsta säkerhetsstandard och godkänd av Elsäkerhetsverket utan anmärkningar. Den separata jordfelsbrytaren garanterar en säker laddningsprocess, och med Eco Mode kan användarna ladda sin elbil när elpriserna är som lägst, vilket ytterligare optimerar kostnadseffektiviteten.

Ska jag köpa en Zaptec?

Att köpa en Zaptec laddbox är definitivt värt att överväga om du är på jakt efter en pålitlig och effektiv laddlösning för din elbil. Zaptec har etablerat sig som Sveriges mest populära laddbox, och det finns goda skäl till detta. Dess popularitet är inte bara ett tecken på marknadens förtroende för produkten utan också ett bevis på dess överlägsna prestanda och tillförlitlighet.

Zaptec Go utmärker sig genom sin avancerade teknik och användarvänlighet, vilket gör den till en idealisk laddbox för både nya och erfarna elbilsägare. Med funktioner som WiFi och 4G-uppkoppling, möjlighet till lastbalansering för optimal energianvändning, och Eco Mode för att ladda när elpriset är som lägst, erbjuder den en smidig och kostnadseffektiv laddningsupplevelse.

Dess popularitet och de positiva omdömena från användare understryker att Zaptec Go är en utmärkt investering för den som värderar kvalitet och effektivitet. Dess förmåga att integreras med solceller för ännu större energieffektivitet gör den till en ännu mer attraktiv lösning för miljömedvetna konsumenter.

Att Zaptec Go är Sveriges mest populära laddbox talar sitt tydliga språk. Den kombinerar hög säkerhetsstandard med enkel användning och avancerade funktioner, vilket gör den till ett säkert och bra val för alla som söker en pålitlig laddlösning. Så, om du vill ha en laddbox som levererar på alla fronter och är erkänt uppskattad av svenska elbilsägare, är Zaptec ett utmärkt val.

Chargefy Zaptec Prisgaranti

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu
Zaptec Solceller