Hoppa till innehåll
Hem » Volkswagen ID.7 Tourer Pris

Volkswagen ID.7 Tourer Pris

  • av
Volkswagen ID7 Tourer pris

Volkswagen ID.7 Tourer Pris börjar från 654 900 kr. Volkswagen har nyligen utökat sin elbilsserie med kombimodellen av ID.7, kallad ID.7 Tourer, vilket markerar ett spännande tillskott i ett populärt bilsegment. Den nya modellen erbjuder imponerande lastkapacitet, med upp till 605 liter bagageutrymme upp till kanten av bakre sätesraden och 1714 liter när baksätet är helt nedfällt. Dessutom är den utrustad med en dragkrok som klarar av att dra laster upp till 1000 kg.

ModellPrisRäckvidd
Volkswagen ID.7 Tourer654 900 kr618 km
BMW i5 Touring875 600 kr559 km
Tesla Model S1 204 170 kr634 km

Laddboxar med Prisgaranti!

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu

Volkswagen ID7 Tourer pris

Svenska återförsäljare av Volkswagen har nu börjat ta emot beställningar på den första versionen av ID.7 Tourer, benämnd ID.7 Tourer Pro. Denna version är utrustad med bakhjulsdrift och har en motor som levererar 210 kW (286 hk). Det utmärkande för Tourer Pro är dess batterikapacitet på 77 kWh, vilket ger en imponerande räckvidd på upp till 604 kilometer enligt WLTP-standard, samt möjligheten att snabbladda batteriet med upp till 175 kW.

Volkswagen ID7 Tourer pris

För de som önskar extra utrustning och tillbehör finns ID.7 Tourer tillgänglig i en ”Edition” version för 659 900 kronor, vilket är en ökning med 5 000 kronor jämfört med sedanversionen av ID.7.

Volkswagen ID7 Tourer pris

Sten Forsberg, chef för Volkswagen i Sverige, uttrycker entusiasm över lanseringen och pekar på den stora efterfrågan på rymliga, eldrivna kombibilar med lång räckvidd och hög komfort. Han ser ID.7 Tourer Pro, särskilt i dess välutrustade Edition-version, som en potentiell ny favorit i Sverige, inte minst bland tjänstebilsförare.

Volkswagen ID7 Tourer pris

Volkswagen planerar även att lansera en Tourer Pro S-version med ett ännu större batteri på 86 kWh som tillåter snabbladdning upp till 200 kW och erbjuder en räckvidd på upp till 685 kilometer enligt WLTP. De första leveranserna av ID.7 Tourer förväntas starta vid mitten av året, enligt Volkswagen Sverige. Volkswagen ID.7 Tourer Pris