Hoppa till innehåll
Hem » ID Buzz Cargo Pris och Leasing

ID Buzz Cargo Pris och Leasing

  • av
id buzz cargo pris leasing

Med införandet av en generös klimatpremie på 50 000 kr och förbättringar i laddningsinfrastrukturen blir eldrivna skåpbilar alltmer attraktiva för företag. Att integrera en flotta av elbilar inte bara visar på ett engagemang för hållbarhet och miljövänliga transporter, utan det stärker även företagets varumärke och offentliga image. I en värld där konsumenter och företagspartners värderar ekologiskt ansvarstagande allt högre, kan investeringen i eldrivna fordon erbjuda en betydande konkurrensfördel. Se ID Buzz Cargo pris nedan:

Pris506 200 kr (ex moms)
Leasing4 001 kr/mån
Räckvidd411 km
Dragvikt1 000 kg
Maximal lastvikt630 kg
ID Buzz Cargo Pris

Chargefy hjälper ditt företag!

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Zaptec Pro Laddbox

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din laddboxinstallation.

id buzz cargo pris leasing

Klimatpremie 2024

Från och med den 13 februari 2024 erbjuds företag, kommuner samt regioner möjligheten att ansöka om en klimatpremie för inköp av nya elektriska lätta lastbilar. Denna ekonomiska stimulans, som kan uppgå till maximalt 50 000 kronor, gäller för fordon med en totalvikt på högst 3 500 kg. Genom detta initiativ, som Energimyndigheten står bakom, är ambitionen att påskynda övergången till miljövänliga transportalternativ på den svenska marknaden. Klimatpremien syftar till att uppmuntra användningen av eldrivna lätta lastbilar, i syfte att reducera utsläppen av växthusgaser, bidra till lägre bullernivåer och på längre sikt skapa ett hållbarare och klimatsmart samhälle.

Gäller klimatpremien vid leasing?

Svaret är ja. Vid leasing är det leasingbolaget som sköter administrationen med Energimyndigheten. Läs mer om detta här

id buzz cargo pris leasing

Hållbar Kraft Och Kapacitet

ID. Buzz Cargo sticker ut med sin imponerande kombination av stor lastvolym och kompakta dimensioner. Dess elektriska drivlina erbjuder ett stort lastutrymme på upp till 3,9 kubikmeter, tillräckligt för att rymma två europa-pallar på tvären, och en lastförmåga på upp till 630 kg. För de som behöver dra tyngre laster, kan ID. Buzz Cargo med dragkrok hantera släpvikter upp till 1 000 kg, vilket gör den till en verklig kraft att räkna med på arbetsplatsen.

Framtiden Är Här: Elektrifierad Och Uppkopplad

ID. Buzz Cargo representerar toppen av modern mobilitet med sin eldrift, vilket möjliggör en koldioxidneutral leverans. Med en imponerande räckvidd på upp till 411 kilometer kan denna skåpbil hantera långa resor utan behov av frekventa laddningsstopp. Och när det är dags att ladda, underlättar Plug & Charge-teknologin processen, vilket gör det smidigt att ladda vid publika laddningsstationer runtom i Europa.

id buzz cargo pris leasing

Innovativ Teknik För Ett Enklare Arbetsliv

ID. Buzz Cargo är mer än bara en transportbil; den är en mobilitetslösning designad för att göra arbetslivet enklare och effektivare. Med konstant uppkoppling, avancerade digitala system och ett urval av intelligenta funktioner, är denna elskåpbil utrustad för att möta dagens och morgondagens utmaningar. Förutom dess imponerande lastkapacitet och elektriska drivlina, erbjuder ID. Buzz Cargo avancerade assistans- och säkerhetssystem, toppmodern infotainment och möjlighet till online-uppdateringar av mjukvaran, vilket håller bilen uppdaterad med de senaste innovationerna.

Anpassad För Alla Behov

Med ett brett utbud av extrautrustning och kompletta utrustningspaket, kan ID. Buzz Cargo skräddarsys för att möta specifika behov och önskemål. Detta gör den till en av de mest flexibla och mångsidiga transportbilarna på marknaden, redo att stödja nästan alla typer av företag med deras mobilitetskrav.