Hoppa till innehåll
Hem » Fisker Ocean Rabatt i Sverige?

Fisker Ocean Rabatt i Sverige?

  • av
fisker ocean pris

Fisker Ocean, en elbil, är just nu billigare i USA med stora rabatter. Kunder kan spara upp till 24.000 dollar, ungefär 255.000 kronor, när de köper en. För den som vill ha den enkla versionen, Fisker Ocean Sport med bara framhjulsdrift, 275 hästkrafter, och ett batteri på 75 kWh för 46,4 mils körning, kostar den nu bara 24.900 dollar, det vill säga cirka 265.000 kronor, ner från 38.999 dollar. Det finns även en version med fyrhjulsdrift, Ocean Ultra, som har 540 hästkrafter och ett större batteri på 100 kWh för 69 mils körning, nu för 34.999 dollar eller 372.000 kronor. Den dyraste versionen, Ocean Extreme, med 557 hästkrafter och 70,7 mils körning, säljs för 37.499 dollar, motsvarande 400.000 kronor.

Fisker Ocean Rabatt i Sverige

I Sverige börjar priset på Fisker Ocean Sport på 499.000 kronor. Det är inte klart om rabatterna i USA också kommer till Sverige. Fisker sänker priserna för att göra sin bil mer lockande jämfört med andra elbilar och för att de har många bilar som inte sålts. De gjorde 10.193 bilar förra året men sålde bara 4.929.

Fisker laddbox

Fisker sa också att de pausar tillverkningen av Ocean i sex veckor på grund av för många osålda bilar. Det har varit mycket problem kring företaget nyligen, inklusive rykten om att de kanske går i konkurs, vilket de har förnekat. Planer på att få pengar från en stor tillverkare har stoppats, vilket gjorde att deras aktier sjönk kraftigt, och nu kanske de till och med blir borttagna från börsen i New York.

Ska man köpa en Fisker?


Vi rekommenderar inte köpet av en Fisker Ocean. Det finns rapporter om tekniska problem med dessa bilar, och med Fiskers ekonomiska utmaningar kan det bli svårt för dem att erbjuda den support som behövs för att åtgärda eventuella fel. Dessutom, om Fisker har problem med att sälja sina bilar, kan det vara ett tecken på att de inte uppfyller kundernas förväntningar, särskilt i jämförelse med etablerade elbilsmodeller som Tesla Model Y.

Vad vi rekommenderar

Köp en begagnad elbil, varför ta smällen i plånboken som första ägaren? Därutöver rekommenderar vi att du köper en laddbox från Chargefy.

Laddboxar med Prisgaranti!

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu