Hoppa till innehåll
Hem » Billigaste Laddhybriden 2024

Billigaste Laddhybriden 2024

  • av
billigaste laddhybriden 2024


Att investera i en laddhybrid 2024 erbjuder många fördelar. Dessa fordon kombinerar en förbränningsmotor med batteriteknik, vilket ger det bästa från båda världarna. För kortare resor kan du dra nytta av den elektriska drivlinan för att spara pengar och skydda miljön, medan förbränningsmotorn garanterar att längre resor inte är något problem. Vad är den billigaste laddhybriden 2024? Vi listar en kort lista nedan!

ModellRäckviddBagageutrymmePris
Toyota C-HR66 km388 liter383 900 kr
Kia Ceed 50 km437 liter394 700 kr
Kia XCeed42 km291 liter405 900 kr
Kia Niro65 km348 liter426 100 kr
Ford Kuga65 km645 liter447 900 kr
Billigaste laddhybriderna 2024

Billigaste Laddbox Installatören

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu

Billigaste laddhybriden 2024:


Toyota C-HR

billigaste laddhybriden 2024


Den nya laddhybriden i C-HR-serien använder samma 2,0-litersmotor som elhybriden men skiljer sig genom ökad kraft. Med ett större batteri ger laddhybriden 223 hästkrafter och erbjuder en officiell ren eldriven WLTP-räckvidd på över 6,5 mil.

Kia Ceed

Kia Ceed SW som laddhybrid erbjuder en attraktiv paketlösning, speciellt för de som söker extra lastkapacitet till ett förmånligt pris jämfört med den traditionella kombimodellen. Med avancerad teknik och ny tillgång till uppkoppling tilltalar den många, samtidigt som dess eldrivna räckvidd är tillräcklig för de flesta pendlare. Denna räckvidd kan bli ännu mer användbar för fler om det finns tillgång till laddstationer på arbetsplatsen.

Kia XCeed


Xceed är en kostnadseffektiv och miljövänlig bil som passar de flesta, med tillräckliga fartresurser för dagligt bruk. Den representerar en framtid med mer hållbar eldrift, även om den inte erbjuder den högsta nivån av körglädje. En nackdel är att bilen inte kan köras helt på el under kalla perioder, eftersom bensinmotorn då måste värma upp den. Kia bör överväga att utrusta sina laddhybrider med värmepumpar för bättre effektivitet.

Kia Niro

bästa laddhybriderna 2024


Kia Niro Plug-in Hybrid, med ett pris på 426 100 kr, levererar en imponerande elektrisk körsträcka på upp till 53 km tack vare sitt 11,1 kWh stora batteri. Den kombinerar kraften från en elektrisk motor med en 1,6-liters bensinmotor, sammanlagt 180 hästkrafter, vilket erbjuder en kraftfull körupplevelse. Interiören är både rymlig och modern, inspirerad av Kia EV6, komplett med bekväma förvaringslösningar och senaste teknologin. Med dess prisvärda kostnad, miljövänliga drift och användbarhet är den ett lockande alternativ för köpare som söker en balanserad hybridbil.

Ford Kuga

bästa laddhybriderna 2024

Ford Kuga Plug-in Hybrid, till ett pris av 447 900 kr, markerar Fords första steg in i hybridsegmentet för denna modell, och imponerar med en elektrisk räckvidd på upp till 65 km. Modellen är större än tidigare utgåvor, vilket resulterar i klassledande passagerarutrymme, och står ut jämfört med rivaler som Nissan Qashqai och Kia Sportage tack vare sitt generösa utrymme. Ford har även lyckats minska bilens vikt med 90 kg jämfört med sin föregångare, vilket inte bara höjer bränsleeffektiviteten utan också säkerställer en rolig körupplevelse. Billigaste laddhybriden 2024