Hoppa till innehåll
Hem » Zaptec Go Färger

Zaptec Go Färger

  • av
zaptec go färger

ZAPTEC Go är den ultimata hemmaladdaren, packad med nordisk innovation och teknologi, designad och byggd i Norge för att möta framtiden. Denna kompakta enhet är inte bara marknadens minsta, utan också den smartaste, tack vare dess inbyggda 4G-anslutning som möjliggör dynamisk lastbalansering och integration med solenergiladdning. Zaptec Go laddbox erbjuder en användarvänlig och tillförlitlig laddningslösning, optimerad för att du ska kunna ladda din bil till lägsta möjliga elpris. Med en imponerande maximal kapacitet på 22 kW och stöd för 3-fasladdning, är den byggd för att stå emot de tuffa nordiska klimatförhållandena, från iskalla -30 °C till heta +40 °C.

Zaptec Go står för oöverträffad driftsäkerhet, bekräftad genom rigorösa tester av Elsäkerhetsverket i Sverige, vilket gör den till en idealisk laddlösning för både hybrid- och elbilar. Genom att välja Zaptec Go, investerar du i den senaste tekniken för en mer hållbar framtid, och får tillgång till en premium laddningsupplevelse.

Zaptec Go för endast 5 750 kr!

Chargefy är experter Zaptec Go laddbox installationer, vi är dessutom Sveriges billigaste installatör!

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Zaptec Go färger

zaptec go färger
  • Asphalt Black
  • Cloud White
  • Midnight Blue
  • Moss Green
  • Rock Grey
  • Wood Brown

Zaptec Go säljs i 6 färger enligt ovan. Som kund kan du välja färg utan extra kostnad.