Hoppa till innehåll
Hem » Nya Tesla Model 3 Performance Pris

Nya Tesla Model 3 Performance Pris

  • av
Nya Tesla Model 3 Performance Pris

Nya Tesla Model 3 performance pris börjar på 644 170 kronor, med beställningar som öppnade idag och leveranser som är planerade att starta under det andra kvartalet.

ModellRäckviddPris0-100 km/h
Model 3 513 km496 170 kr6,1 sek
Model 3 Long Range629 km586 170 kr4,4 sek
Model 3 Performance528 km644 170 kr3,1 sek
Priser per den 2024-04-23

Tesla WC + lastbalansering för Tesla-ägare

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

tesla lastbalansering

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu

Tesla har nyligen introducerat den kraftfullaste versionen av sin Model 3, kallad Tesla Model 3 Performance. Denna senaste modell är utrustad med en avancerad drivenhet som producerar 460 hästkrafter och möjliggör en acceleration från 0 till 100 km/h på bara 3,1 sekunder, med en topphastighet på 262 km/h.

Nya Tesla Model 3 Performance Pris

Vid utvecklingen av den föregående generationens Model 3 Performance fokuserade Tesla på att skapa en produkt som kunde produceras med hög effektivitet, vilket begränsade möjligheten till unika innovationer. Efter sex år har dock Tesla lyckats utveckla en ny och mer distinkt version av Model 3 Performance, med omfattande hårdvaruförbättringar och optimerad programvara.

Nya Tesla Model 3 Performance Pris

Den nya versionen baseras fortfarande på den senast uppgraderade Model 3 men erbjuder en rad unika egenskaper och designelement som förbättrar både körupplevelsen och bilens prestanda. En av de största nyheterna är introduktionen av adaptiv dämpningsteknik, driven av Teslas egenutvecklade programvara och integrerad i Teslas Vehicle Dynamics Controller (VDC). Detta system lovar enastående väghållning utan att kompromissa med bilens användbarhet i vardagen.

Bilens chassi har också genomgått betydande förbättringar för att matcha drivsystemens högre prestanda, inklusive ökad strukturell styvhet och uppdaterade dämpningssystem, stabilisatorer och bussningar. Dessutom är bilen utrustad med nya bromsar designade för bankörning, som erbjuder omedelbar inbromsning och ökad hållbarhet.

Nya Tesla Model 3 Performance Pris

Exteriört skiljer sig Model 3 Performance från andra modeller genom nya 20-tumsfälgar med sportigt röda bromsok, en aggressivare design på fronten och bakpartiet, samt förbättrad aerodynamik genom integrerade kylkanaler, en bakre diffuser och en kolfiberspoiler. Dessa ändringar bidrar till förbättrad lyftbalans och stabilitet vid höga hastigheter.

Interiören i den nya Model 3 Performance inkluderar skålade sportstolar som ger sidostöd under aktiv körning och som både kan ventileras och värmas. Interiören är även accentuerad med kolfiberdetaljer, vilket ytterligare skiljer denna modell från andra varianter av Model 3.

Nya Tesla Model 3 Performance Pris