Hoppa till innehåll
Hem » När kommer nya Tesla Model Y?

När kommer nya Tesla Model Y?

  • av
Nya elbilar 2025

När kommer nya Tesla model Y?
Elon Musk har i ett försök att sälja den nuvarande generationen av Model Y meddelat på X (Twitter) att ingen ny version av Model Y kommer släppas i år. Det är troligt att den nya modellen istället lanseras under första kvartalet 2025.

Enligt rykten från Autoplus och Autoevolution kommer den uppdaterade Model Y att ha ett batteri på 95 kWh och en räckvidd på cirka 70 mil. Det här skulle innebära en betydande förbättring jämfört med nuvarande version, och kan göra modellen ännu mer attraktiv för köpare som söker längre räckvidd och bättre prestanda.

Med tanke på att Model Y redan är en av världens mest sålda bilar och den mest sålda globalt 2023, lär intresset för den uppdaterade modellen vara stort.

Wall Connector + Lastbalansering med Prisgaranti!

tesla lastbalansering

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på hej@chargefy.nu