Hoppa till innehåll
Tesla Wall Connector & Laddbox

Prisgaranti

Vi matchar alltid lägsta priset på marknaden*

Vi erbjuder prisgaranti vid installation av laddbox. Det innebär att vi matchar det lägsta priser på installationen på marknaden inom vårt installationsområde.

Genom att vi effektiviserar och optimerar leverantörskedjan lyckas vi hålla nere våra kostnader och erbjuda marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Utan dyra mellanhänder utför vi våra installationer med egna anställda elektriker – allt för att erbjuda bästa möjliga service åt våra kunder.

*Villkor och användning av prisgaranti

Chargefy erbjuder de lägsta priserna på marknaden vid köp och installation av laddbox. För att säkerställa detta erbjuder vi prisgaranti åt alla kunder som beställer installation av laddbox från oss. Prisgarantin innebär att vi matchar lägsta priset på marknaden vid installation av våra laddboxar under motsvarande förhållanden. Vi matchar det totala priset för laddboxen och installationen, dvs. baspriset för laddbox och installationen med eventuella tilläggskostnader som tillkommer på det enskilda installationen, såsom material, frakt, utkörning och serviceavgifter. Prisgarantin gäller inte vid köp av laddbox eller tillbehör utan installation. Med pris avses före grön teknik avdrag.

Prisgarantin ska göras gällande senast dagen innan installationen utförs. Prisgarantin gäller även om konkurrenter har kampanj på installationspriset, dock under förutsättning att kampanjen gäller för alla. Prisgarantin gäller inte på personliga rabattkoder, mängdrabatter, rabatt vid val av tilläggsavtal och volymbeställningar. Prisgarantin gäller enbart vid vår Standardinstallation och inte vid Expresstjänsten. Prisgarantin gäller bara om konkurrenten säljer samma laddbox (märke och modell) och utför installation i samma installationsområde som Chargefy. Konkurrenten ska erbjuda liknande villkor som Chargefy, bl.a. begära betalat efter installationen och inte förskottsbetalning.

Önskar du göra prisgarantin gällande ska du hitta en uppriktig konkurrent som (i) försäljer laddboxar och (ii) utför installationer inom samma installationsområde som Chargefy. Konkurrenten ska bedriva sin verksamhets i Sverige och vara en svensk juridisk person med säte i Sverige. Dessutom ska konkurrenten uppvisa omsättning i Sverige och följa de lagar som gäller. Vidare behöver konkurrenten vara anträffbar när det gäller garantier och service för svenska konsumenter. Du ska kunna dokumentera konkurrentens lägre pris och att produkten och tjänsten finns tillgängliga och kan köpas till samma pris. Skicka ett mejl till kontakt@chargefy.nu med en skärmdump och länk till konkurrentens hemsida där deras prislista framgår. Tänk på att vi matchar det totala priset av installationen, laddbox, avgifter och andra tilläggskostnader. Om prisgarantin kan göras gällande matchar vi priset i din faktura.