Hoppa till innehåll
Hem » MG Marvel R Sverige: En lyxig och kraftfull elbil

MG Marvel R Sverige: En lyxig och kraftfull elbil

  • av
Marvel R Sverige

Marvel R är en rymlig, lyxig och kompakt SUV som tillhör MG:s andra generation av elbilar. Den har en elegant design, hög prestanda och avancerad teknik som gör den till ett attraktivt alternativ för svenska bilköpare som vill köra miljövänligt och bekvämt.

Marvel R Design och utrymme

Marvel R har en sportig och sofistikerad design som utstrålar kvalitet och stil. Den har LED-strålkastare, 19-tums lättmetallfälgar, elmanövrerad baklucka med handsfree-funktion och ett panoramaglastak som ger ett ljust och luftigt intryck.

Bilen har också gott om utrymme för både passagerare och bagage. Den har fem sittplatser med delvis läderklädsel, värme i framstolarna och stämningsbelysning. Baksätet kan fällas ned för att skapa ett stort lastutrymme på upp till 1396 liter. Dessutom har bilen ett frunk (front bagageutrymme) på 150 liter där man kan förvara laddkablar eller andra mindre föremål.

Marvel R Prestanda och räckvidd

Marvel R Sverige

Marvel R har tre elmotorer som ger den en imponerande kraft och acceleration. Den kan gå från 0 till 100 km/h på bara 4,9 sekunder och har en toppfart på 200 km/h. Den har också ett intelligent fyrhjulsdriftssystem som anpassar sig efter väglaget och ger optimal stabilitet och grepp.

Bilen har ett stort batteri på 70 kWh som ger den en räckvidd på upp till 402 km enligt WLTP-cykeln. Batteriet kan laddas snabbt med en DC-laddare på upp till 80% på bara 40 minuter. Bilen har också ett smart energiåtervinningssystem som omvandlar bromskraften till elektricitet och förlänger räckvidden.

Marvel R Teknik och säkerhet

Marvel R Sverige

Marvel R är utrustad med en mängd moderna tekniska funktioner som gör körningen mer bekväm och säker. Den har en stor pekskärm på 19,4 tum som fungerar som bilens hjärta och kontrollcenter. Där kan man styra allt från navigation, underhållning, klimat och inställningar. Bilen har också trådlös Apple CarPlay och Android Auto, trådlös laddning för mobilen, digital instrumentpanel, head-up display och 360-graders kamera.

Bilen har också flera avancerade säkerhetssystem som hjälper föraren att undvika olyckor eller minska skadorna vid en kollision. Bland annat har den adaptiv farthållare, filhållningsassistent, autobroms, döda vinkeln-varning, trafikskyltsigenkänning och parkeringsassistent.

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Läs mer för att se fullständiga villkor.

Marlve R Pris och garanti

Bilen finns i två varianter i Sverige: Luxury och Performance. Luxury kostar från 499 900 kronor och Performance kostar från 549 900 kronor. 

Bilen kommer också med en generös garanti från MG. Bilen har sju års nybilsgaranti eller 150 000 km, batteriet har åtta års garanti eller 160 000 km och vägassistansen gäller i sju år om man servar bilen enligt MG:s serviceprogram.

Sammanfattning

Marvel R

Marvel R är en elbil som erbjuder en kombination av design, lyx, prestanda och teknik som passar den svenska marknaden. Den har en lång räckvidd, snabb laddning, rymlig interiör och hög säkerhet. Den har också ett konkurrenskraftigt pris och en bra garanti. Om du är intresserad av att köpa eller provköra Marvel R kan du besöka MG:s hemsida eller någon av deras återförsäljare i Sverige. Marvel R är en elbil som du inte vill missa!