Hoppa till innehåll
Hem » Volvo EX30 Färger

Volvo EX30 Färger

  • av
Volvo EX30 Färger

Volvo EX30 färger: Volvo erbjuder fem olika färger till sin nya Volvo EX30. Märkvärdigt är att priserna för de olika färgerna är relativt låga jämfört med andra biltillverkare där färger kan kosta upp till 40 000 kr.

FärgPris
Vapour GreyStandard
Crystal White6 900 kr
Onyx Black6 900 kr
Cloud Blue6 900 kr
Moss Yellow6 900 kr

Volvo EX30 Färger Andrahandsvärde

En undersökning från iSeeCars visar att bilens färg kan ha en stor påverkan på bilens andrahandsvärde. Därför är det högst troligt att du får en betydande andel av de pengar du spenderat på bilens färg.

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!

Har du några frågor kring laddning och laddboxar? Kontakta oss!

Volvo EX30

Bilens interiör präglas av en minimalistisk och modern design, liknande Teslas stil. Det finns en tydlig avskalning av onödiga detaljer för att skapa en ren och överskådlig körupplevelse. Ett intressant drag är att handskfacket har placerats i mitten istället för på traditionellt vis vid förar- eller passagerarsidan.

Volvo EX30 är utrustad med samma batteri som Smart 1, med en maximal kapacitet på 69 kWh. Med bakhjulsdrift har bilen en imponerande räckvidd på 48 mil, medan den fyrhjulsdrivna prestandaversionen har något kortare räckvidd. För de som föredrar en mindre batterikapacitet finns även ett LFP-batteri på 51 kWh tillgängligt, vilket ger en räckvidd på cirka 35 mil.

Det är viktigt att notera att det inte är möjligt att byta ut batteriet i bilen. Anledningen till detta är att batteriet är en helt integrerad del av Volvo EX30:s struktur och har en betydande roll för krocksäkerheten. Genom att ha batteriet som en integrerad del av bilens struktur kan Volvo upprätthålla sin höga standard för säkerhet och skydd vid eventuella kollisioner. Volvo EX30 färger.