Hoppa till innehåll
Hem » Tesla model 3 Prissänkning

Tesla model 3 Prissänkning

  • av
Tesla Model 3 prissänkning

Model 3 Prissänkning: Tesla har genomfört en prissänkning för flera av sina bilmodeller i olika marknader, och natten till idag var det dags för Sverige. Här har Tesla Model 3, som fick en omfattande uppgradering under hösten, sänkts i pris så att den nu kostar under en halv miljon kronor – inklusive leveransavgift.

Tesla Model 3 Prissäkning

Denna modell, som tidigare inte inkluderats i många av Teslas prisjusteringar, är tillgänglig i två versioner: en bakhjulsdriven variant samt Long Range-versionen. Priset för den bakhjulsdrivna versionen börjar nu på 496 170 kronor, medan Long Range-modellen startar på 586 170 kronor.

ModellNytt prisGamla PrisFörändring
Model 3 RWD496 170 kr519 170 kr-23 000 kr
Model 3 LR586 170 kr609 170 kr-23 000 kr
Tesla Model 3 priser 2024-04-22

Vi sänker priserna på vår Tesla WC + lastbalansering

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

tesla lastbalansering

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu

Tesla Model Y Prissänkning?

Tesla Model 3 prissänkning

Tidigare i februari höjde Tesla priset på sina Model Y modeller, läs mer om detta här. Och i samband med Model 3 sänkning som precis gjorts sänkte Tesla även Model Y priserna med 2 000 dollar på den amerikanska marknaden. Det är omöjligt att veta exakt när eller om en liknande prissänkning på Model Y följer men i och med att de precis höjdes för några månader sen samt att Tesla inte når upp till förväntningarna, med en sjunkande aktiepris, är det troligt att en sänkning på Model Y kommer snart. Tesla Model 3 prissänkning