Hoppa till innehåll
Hem » Chargefy Omdöme

Chargefy Omdöme

Chargefy har gott omdöme på marknaden!

Vi har installerat 100-tals laddboxar åt privatpersoner och företag runt om i hela landet. Våra anställda elektriker är särskilt utbildade på laddboxar och våra kunder uppskattar särskilt deras kompetens och noggrannhet. Således har vi gott omdöme på marknaden. Vi eftersträvar alltid efter bästa support och service åt våra kunder, och vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor om vad det än skulle vara.

Tesla Wall Connector & Laddbox
Karl Wärdell
Karl Wärdell
2024-08-27
Snabb och bra installation!
Niklas Almlöf
Niklas Almlöf
2024-08-27
Väldigt nöjd. Snabb installation, beställde på måndag eftermiddag och på torsdagen var den installerad o klar.
Q
Q
2024-08-22
Jättenöjd. Ringde och fick möjlighet att boka in installationen samma dag. Installatören var trevlig och hjälpte mig med alla mina frågor och funderingar. Rekommenderas starkt!
Arne Sundler
Arne Sundler
2024-08-21
Trevlig och tillmötesgående säljare som bokade in mig snabbt på en tid. Installatören var trevlig och proffsig. Snyggt blev det också. Rekommenderas!
Uli Wollrab
Uli Wollrab
2024-08-17
Mycket engagerat och tiilmötesgående företag/personal! Väldigt snabb inkoppling av Tesla laddare och lastbalanserare och dessutom till ett bra pris. När andra skulle lämna en offert för att göra jobbet om någon månad var de redan klara (inom en vecka ca) Rekommenderas!!
Vesa Palomaa
Vesa Palomaa
2024-08-16
Jättenöjd med Chargefys laddboxmontage. Hela tiden snabb återkoppling på frågor och snabb inbokning, korrekt info på hemsidan och i telefon. Montören gjorde ett toppenjobb och hjälpte mig att komma igång med wifi och allt. Strålande att de även hade bäst pris och prisgaranti. Stort tack!
Per Stenberg
Per Stenberg
2024-08-15
Bra support och proffsig elektriker. Från beställning till färdig installation på mindre än 4 dagar.
Mattias Ställborn
Mattias Ställborn
2024-08-13
Jag vet att detta låter som ett fejkomdöme! Men det är på riktigt. Imponerande snabb kommunikation. De svarar verkligen direkt när en kontaktar dem. Trevliga att ha att göra med. Förstår ens situation och är flexibla. Jag hade sån tur att jag kunde få min laddbox installerad samma dag jag kontaktade dem. Detta är antagligen inte något som händer alltid ens hos denna firma. Men ibland har en tur! Jag kan verkligen rekommendera att kontakta denna firma för installation av elbilsladdare. Det kommer jag att göra nästa gång.
Zeds Dead
Zeds Dead
2024-08-12
Superbra installation och snabbt på plats
Lisa W Breitholtz
Lisa W Breitholtz
2024-08-11
Mycket trevlig och bra personal som monterade snabbt och smidigt vår laddstation. Tummen upp!

Tre anledningar varför Chargefy har gott rykte:

Prisgaranti

Vi erbjuder alltid bästa pris genom att vi matchar lägsta priset på marknaden! Det har gett oss gott omdöme på marknaden. Prisgaranti lägger när du beställer laddbox med installation.

Ingen förskottsbetalning

Betala först när allt är klart och installerat! Ingen förskottsbetalning med dyra avgifter och osäkerhet.

Egna anställda

Vi utför våra installationer med egna auktoriserade elektriker. Således är det ingen tredje part inblandad och du kan känna dig trygg med att du har en kompetent installatör på plats!

Har vi installerat en laddbox åt dig?

Vi hade verkligen uppskattat om du lämnade ett uppriktigt omdöme och review på Google!