Hoppa till innehåll

Laddbox Vendelsö

Slide
När kan jag få installation
För dig - installation inom
5 - 7 dagar
Slide
vårt erbjudande
Tesla Wall Connector Installerat och klart
Tesla Laddbox
previous arrow
next arrow

Välkommen till CHARGEfy – vi hjälper dig med installation av laddbox i Vendelsö.

Vendelsö ingår i vårt installationsområde. Våra auktoriserade elektriker installerar laddboxar i Vendelsö med omnejd. Med fokus på kvalitet, säkerställer vi en säker och snabb laddning till din elbil. Vi erbjuder ett brett sortiment av Sveriges populäraste laddboxar med prisgaranti vid köp av laddbox och installation. 

Vi specialiserar oss på att sälja laddboxar med helhetslösningar i form av installation och tillbehör. Med vårt team av utbildade elektriker och installatörer kan du lita på att installationen kommer att vara smidig och att resultatet är av högsta kvalitet.

Installation laddbox Vendelsö: i vår webshop hittar du Sveriges populäraste laddboxar

Prisgaranti Installation Laddbox Vendelsö

Vi kan matcha lägsta pris i Vendelsö och resterande Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Läs mer för att se fullständiga villkor.

Prisgaranti Installation Laddbox Vendelsö

Vi kan matcha lägsta pris i Vendelsö och resterande Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Läs mer för att se fullständiga villkor.

Hur går det till: Installation laddbox Vendelsö

1. Välj produkt

Med vår hemsida kan du lätt beställa den laddbox och installation som passar dig i Vendelsö. Genom val av ett installationspaket omfattas din beställning av skatteavdraget Grön Teknik.

2. Vi kontaktar dig

Vi tar kontakt med dig för att boka in tid för installation. Samtidigt ber vi dig skicka information för att möjliggöra en enkel och smidig installationsprocess.

3. Installation

Vi installerar laddboxen åt dig på utsatt datum och du kan börja ladda din elbil med en gång – support hela vägen! Vi skickar därefter en faktura till dig.

Slide
Defa Power laddbox
vårt erbjudande
DEFA Power
inkl. std installation
Defa power Villapaket
DEFA Power + Defa Balancer
inkl. std installation
Slide
vårt erbjudande
Zaptec Go
inkl. std installation
---------------------------------
villapaket pulse
Zaptec Go
Pulse lastbalansering
5 meter laddkabel
inkl. std installation
Slide
Tesla Wall Connector
inkl. std installation
------------------------------
Tesla Wall Connector Villapaket
NYHET !!
Tesla Laddbox
Slide
Kampanj !
till Stugan och resan
CTEK Njord Go
CTEK Njord Go + NanoGrid
previous arrow
next arrow

Vi installerar din laddbox i hela Vendelsö med omnejd!

På vår hemsida kan du lätt välja ett av våra populära villapaket och ladda din bil snabbt, tryggt och säkert. Vi erbjuder prisgaranti på alla våra installationer av elbilsladdare i Vendelsö. Boka redan nu och säkerställ att du nyttjar Grön Teknik.

Vanliga frågor

Behöver jag lastbalansering?

Det beror på flera faktorer. Värmer du upp ditt hus med el i kombination med hur stor din huvudsäkring är kan innebära att lastbalansering blir ett bra alternativt. Lastbalanseringen gör att när husets elförbrukning ökar reglerar lastbalanseringens laddboxens effekt. På så vis undvik överbelastning av säkringar.

Vilken laddbox passar min bil?

Alla våra laddboxar laddar alla elbilar. Det är fritt val att välja laddbox efter utseende, funktion och pris. Alla boxar har typ-2 ladduttag.

Kan jag ladda min elbil i ett vanligt eluttag?

Det rekommenderas inte att du laddar din elbil i ett vanligt eluttag eftersom det är förenat med stora risker. Vanliga eluttag är inte gjorda för att tåla hög belastning som laddning av elbil medför. Därför rekommenderar vi att alla använder laddbox hemma.

Hur får jag bidrag när jag beställer laddbox?

Genom det särskilda skatteavdraget Grön Teknik får alla privatpersoner ersättning i form av 50 % av kostnaden för material och arbete. Avdraget gäller enbart vid val av installation. Chargefy sköter all administration med skatteverket.

Vad gör jag om jag vill ladda flera elbilar samtidigt?

Ett smidigt sätt att lösa detta är genom att välja en laddbox med två uttag, alternativt att installera två laddboxar brevid varandra. Kontakta oss så rådger vi dig.

Hur lång tid tar installationen?
När får jag laddboxen installerad?

Vi har elektriker på olika orter som utför installationer. Räkna ofta med 2-3 veckor i städer och 3-4 veckor i glesbygd. Kontakta oss om du veta mer. Installationer längre fram i tiden går också bra att beställa, genom att skriva en särskild anteckning i kassan.

Får jag installera laddboxen själv?

Nej, enbart auktoriserade elektriker får lov att installera laddboxar. Du kan kontrollera elinstallationsföretag hos Elsäkerhetsverket.

Att beställa laddbox med installation är en förutsättning för att erhålla Grön Teknik. Enbart köp av laddboxen är inte berättigat för Grön Teknik. Installation Laddbox Vendelsö

ÄR DU FORTFARANDE OSÄKER?